måndag 11 augusti 2008

Katarsis

-Hej! Vad heter du?
-____ (fyll i namn)
-Ser du det som en absolut eller som en relativ sanning?

Har någon utom jag tänkt på hur ofta personaltoaletter är identiska kloner av alla andra personaltoaletter. Ljusbeige vävtapeter, sterilt vita kakel, metalgallerpapperskorgar med ett slags obestämbar vit plastbeläggning. Dessutom täckta av ett slags patina, av smuts, som inte går att skrubba bort hur mycket man än försöker.

Mitt jobb har väldigt fina fasader, kommer man backstage är det annorlunda. Det är lustigt hur slående kontrasten är. Går man backstage inser man att man faktiskt jobbar på en arbetsplats. Det är sympatiskt eftersom det betonar skillnaden mellan servisgivare och servistagare. En av de aspekter jag gillar med att jobba är vi och dem polariteten. Det ger en viss känsla av gemenskap och gemenskap är något jag kan trivas med.

Vi som inte har sex borde ha en alternativ pridefestival

Ps: Vill någon arrangera ett äktenskap som en performanceakt för att basha socialdarwinismen? Count me in!

Ps ps: Socialdarwinismen är en nazistisk irrlära som borde utrotas, eller kanske är nazismen är socialdarwinistisk lära som borde utrotas den också. Sverigedemokraterna är en rasistisk irrlära som borde utrotas och nätverket ingen är illegal borde helgonförklaras.

Godnatt

Inga kommentarer: