söndag 14 juni 2009

Är Billström Rasist?

Det är individer det handlar om! Det är inte statistik. Hur kan vi prioritera kortsiktiga politiska mål som temporära kostnader, eller ännu en populistisk mandatperiod framför människors rätt till liv. Utvisningspolitiken är inte okay, men vad gör man?

Som vanligt tvingas man titta på hur vår patetiska ursäkt till samhälle begår övergrepp utan att veta om man ska skratta eller gråta.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tillbaka-till-irak-1.891050

Det är klart att vår regering vill utvisa. Deras agenda är ju att skära ner på de dyra sociala institutioner som krävs för en sund integration, att kräva att samhället behöver förändras och inte bara växa sig större som den cancersvulst det är vore också allt för radikalt för Reinfeldt och resten av våra styrande i Rosenbad.

Demokrati? Vad var den bra för nu igen? Vad är det för land som tvingar människor att lämna landet för en krigszon? Det vore ju en sak om den nyliberala skurk-maffian var de som låg bakom, men de evigt hycklande socialdemokraterna var lika illa. Politik är inget komplicerat fält, politik är en stinkande, hycklande avskrädeshög med miljarder mord på sitt samvete. Jag blir så arg!

Inga kommentarer: