tisdag 9 december 2008

Hot Patootie

Kontaktannons nr2:

Jag söker någon som vill använda sin fantasi till att göra något nytt av vår fritid. Två eller tre platser finns tillgängliga, lön utgår men förmåner som god vegetarisk mat kan ingå.

Alla former av ansökningar antas, CV undanbedes.

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag e på. ideer, tankar?

Jonathan sa...

Vad som helst egentligen, bara det inte blir det man alltid gör. Att bara åka till Timrå en dag, och se vad som händer. Eller bygga skulptur på torget eller ja, några gränser ska det helst inte heller finnas

Anonym sa...

ok. vi kan boka en gratis hyrbil till gävle på fredag. ta ett porträtt av varje bensinstationsbiträde på vägen, jämföra bilder och åka buss tillbaka?

Jonathan sa...

Hmm, just i helgen kommer en kompis till mig från Falun på besök. Men det är en förbannat bra idé! Det är nästan så jag ska fråga honom om han är på.

Anonym sa...

gör det. jag måste veta snart så jag kan boka innan nån annan hinner ta den. ingen stress om inte, det kommer fler tillfällen. hör av dig när du vet, 073-837 54 72. ciao!

Jonathan sa...

Jag tror det passar bättre nån annan helg. Men man skulle ju kunna ta i princip vilken plats som helst, om det finns en bil dit, så fler tillfällen borde dyka upp. Så det ska vi definitivt göra.